2020 vine cu un posibil nou album Scorpions

Mai țineti minte știrea aia de, cum se spune, hă-hăăă! când Scorpions anunțaseră că „Sting In The Tail” e ultimul album lansat înainte de a pune punct carierei de aproape cinci decenii? Vestea asta venise cam prin 2009-2010, urmată de un turneu enorm.

Mai târziu iar se anunță „bă băieți, mai scoatem doar unu și gata, da?”, așa că în 2015 primim „Return To Forever”, iar în 2017 o compilație sub numele de „Born To Touch Your Feelings – Best of Rock Ballads”.

În 2019 auzim că poate, cine știe, 2020 aduce cu el al nouăsprezecelea album Scorpions, așa cum spune Klaus Meine într-un nou interviu cu Scorpions Brazil, spunând că după ultimul turneu au stabilit să se adune în studio înainte de următoarele concerte.

Meine a spus: „Când Rudolf s-a întors din Thailanda și ne-am strâns cu toții acum câteva săptămâni, ne-am dus direct în studio și a fost fantastic. Ne-am simțit atât de bine și am avut atâtea idei.”

De asemenea, Meine se bucură să fie iarăși în starea și spațiul de creativitate fără să fie grăbiți – el și formația – să termine ceva de scris și compus cât mai repede. „A fost minunat și mi-ar fi plăcut să mai continuăm pentru că mergea atât de natural. Acum că trebuie să plecăm la drum din nou – în iunie – avem un timp limitat.”

Șansa de a avea un nou album pregătit pentru 2020 e destul de mare, spune în continuare Klaus Meine, chiar dacă vor porni din nou la drum. Cândva la sfârșitul anului 2019, începutul 2020, tot vor reuși să mai facă ceva, deci șansele sunt destule.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*