Scarlet Aura cântă alături de Cradle of Filth și alte formații în Bulgaria

Bucureștenii din Scarlet Aura, confirmați pentru Wolf Fest (9-10 august @ Sofia, Bulgaria), alături de nume ca Cradle Of Filth, Pretty Maids, Silked & Stained și alții, fiind singura trupă românească din line-up.

Dacă nu-i știți, vă spunem noi câte ceva despre ei: Scarlet Aura a luat naștere în 2014 în București, anul în care și-au lansat primul album, „The Rock Chick” și au câștigat Kavarna Rock Fest Battle din Bulgaria.

Al doilea album, „Falling Sky”, a apărut în 2016, iar turneul de promovare a coincis cu turneul Tarjei Turunen, The Shadows Tour, formația alăturându-i-se în nouă concerte în Germania, Elveția și Austria, astfel devenind cunoscuți.

La ediția din 2017 a Midalidare Rock Festival tot din Bulgaria, trupa urcă pe scenă alături de Gotthard și Doro Pesch, iar Doro o invită pe vocalista Aura Dănciulescu să cânte împreună.

De aici există numai vești bune pentru Scarlet Aura: semnează cu Outlanders Productions (Finlanda), iar de la jumătatea lui 2017 până în martie 2018 susțin 46 de concerte în peste 15 țări în cadrul turneului „The Beast Within Me”, 24 dintre ele fiind supporting act alături de Beast In Black pentru turneul aniversar de 20 de ani Rhapsody Reunion (Rhapsody of Fire).

Aura Danciulescu – Lead Vocals
Mihai Thor Danciulescu – Lead Guitars and Vocals
Rene Nistor – Bass Guitar
Sorin Ristea – Drums


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*