David Draiman (Disturbed) și geamănul său din altă mamă

679 vizualizări

Concertul din Manchester @ O2 Apollo a băgat fanii Disturbed în ceață pentru câteva secunde, când vocalistul David Draiman a adus pe scenă un fan care arată exact ca el.

Numele lui e Carlos Pau-Real, iar la concertul din Londra fanii chiar au crezut că Draiman e printre ei în public.

„N-am putut să nu-l văd în mulțimea din Londra. Cea mai amuzantă chestie e că erau oameni acolo care chiar credeau că sunt eu – erau atât de convinși că au făcut poze cu el, iar el a făcut poze cu ei!” spune vocalistul.

Pozele cu cei doi gemeni din mame și tați diferiți au apărut pe pagina de facebook Disturbed cu descrierea „Will the real David Draiman please stand up?”, făcând aluzie la piesa lui Eminem, „The Real Slim Shady”.

Will the real David Draiman please stand up? #Disturbed #EvolutionTour 📷: Rafa Alcantara

Geplaatst door Disturbed op Woensdag 15 mei 2019

Întrebarea este… Carlos să fie un fan atât de mare că a devenit însuși David? Să fie destinul lui de a fi un fan înrăit? A avut de ales? E fan pentru că i se spunea că arată la fel?

Desigur, e doar o coincidență, haideți să n-o dăm în vrăjitorii acum. Putem doar să ne bucurăm pentru Carlos că a reușit nu numai să facă o poză – mai multe chiar – cu David, ci au împărțit aceeași scenă, iar fanii au crezut că a fost un gest minunat din partea formației de a-l aduce cu ei.

Geplaatst door Carlos Pau-Real op Woensdag 15 mei 2019

Disturbed a încheiat prima parte a turneului european de promovare al ultimului album lansat în 2018, „Evolution”, urmând să-l reia luna următoare începând cu Estonia pe 10 iunie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*