30 Seconds To Mars, criticati aspru de fani si de trupa Enter Shikari

Formatia 30 SECONDS TO MARS planuieste sa creeze un nou videoclip grandios. Piesa care va beneficia de productie este „Do Or Die”, extrasa de pe discul „Love Lust Faith +Dreams”.

Trupa este cunoscuta pentru faptul ca adora sa-si implice fanii in activitatile artistice si le-a spus acestora ca, daca isi tatueaza versurile undeva pe corp, vor avea sansa sa apara in clip.

Mesajul a fost postat pe site-ul oficial al grupului american si contine mai multe solicitari ale membrilor 30 Seconds To Mars.

Pentru a putea aparea in clip, fanii trebuie sa filmeze intreg procesul de tatuare. Mai mult, ei trebuie sa se filmeze spunand cuvintele „I am the Echelon” si sa explice de ce isi fac tatuajul.

Planul indraznet al trupei a fost intampinat de reactii impartite. Foarte multi fani au criticat formatia pentru aceasta initiativa.

Consider ca este un lucru iresponsabil sa ceri asa ceva fanilor. Este aproape ca la secta! Este cel mai rau lucru facut vreodata de Mars.„, a declarat un ascultator al muzicii grupului pe forumul oficial.

Un alt fan: „Imi place foarte mult trupa dar nu consider ca aceasta este o idee prea buna”.

Fanii nu sunt singurii care aduc critici grupului american de space-rock. Rou Reynolds de la Enter Shikari, trupa care a vizitat si Romania la editia de anul acesta a B’Estfest Summer Camp, i-a certat pe muzicieni pentru obiceiul acestora de a le cere bani fanilor pentru meet & greet-uri.

„Au cerut chiar si 600 de lire sterline pentru o sedinta de meet & greet. Aceasta practica este exploatatoare si reprezinta o nebunie!”, a marturisit Reynolds, cunoscut avocat al egalitatii si al drepturilor omului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*