Ultimele 50 de bilete la pret promotional la concertul Enter Shikari de la Bucuresti

316 vizualizări

Enter Shikari va concerta in Bucuresti pe data de 5 octombrie 2015, la Arenele Romane, in cadrul unui eveniment marca Promusic Events & Maximum Rock. Formatia a mai cantat in Romania in anul 2013, in cadrul Festivalului B’Estfest.

Pentru acest concert, s-au pus in vanzare un numar limitat de bilete iar primele 200 de bucati – din care au mai ramas doar 50, pot fi procurate la pretul special de 55 lei / 12,5 euro, prin PayPal *, de la sediul Maximum Rock si Promusic Events din Bucuresti si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro). Acestea participa la o extragere pentru 10 Meet & Greet-uri (sesiune foto cu formatia, poster, autografe etc).

Enter Shikari – Special early-bird Tickets

Facebook Event

Bilete:
– primele 200 de bilete : 55 lei (concurs pt 10 pass-uri meet & greet)
– urmatoarele 200 de bilete: 69 lei

– urmatoarele bilete pana in ziua evenimentului: 79 lei
– bilete in ziua evenimentului: 85 lei


*Pe adresa dvs. de email veti primi o confirmare a platii pentru biletele achizitionate si in cel mai scurt timp biletele, in format PDF, ce contin si un cod pentru scanare la intrarea in locatia evenimentului.


*****

Formatia a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre „Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam „Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, „Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o „trupa vizionara” (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat „electronicore”.

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

 


Componenta:
   
Roughton „Rou” Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
Liam „Rory” Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)

FACEBOOK EVENT

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*