A aparut primul trailer al filmului „Jimi: All is by my side”

223 vizualizări

Vesti bune pentru fanii Hendrix! Primul trailer oficial al mult asteptatului film biografic despre legendarul artist – „Jimi: All is by my side” – a fost facut public si il puteti vizualiza mai jos.

Filmul este regizat si scris de catre John Ridley (cunoscut pentru celebra pelicula „12 Years a Slave”) si spune povestea lui Jimi Hendrix din perioada 1966-1967, timp in care acesta s-a mutat la Londra, a creat The Jimi Hendrix Experience si a avut un show memorabil in cadrul Monterey Pop Festival.

Din nefericire, pe parcursul filmului, nu vom asculta piese compuse de catre Hendrix, deoarece managementul regretatului artist nu a permis acest lucru. Vom avea parte insa de piese The Beatles si Muddy Waters, pe care Hendrix insusi le-a cantat drept coveruri in anii ’60.

Rolul principal a fost acordat artistului pop Andre 3000, mebru al formatiei Outkast. In alte roluri ii regasim pe Hayley Atwell, Imogen Poots, Burn Gorman si Ashley Charles de la The White Queen, care il joaca pe Keith Richards.

Premiera filmului a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Toronto in 2013.

Ce parere aveti? Cum va suna un film despre Hendrix fara piesele originale ale artistului?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*