Greg Christian (ex-Testament) dezvaluie adevaratul motiv pentru care a parasit trupa

202 vizualizări

Fostul basist al formatiei TESTAMENT, Greg Christian, care a parasit grupul in ianuarie 2014 din „motive personale”, a decis sa profite de dreptul la libera exprimare si sa spuna de ce a plecat din grupul sau de suflet.

Greg a facut parte din line-up-ul original Testament, cantand cu formatia din 1983 pana in 1996. Ulterior, in 2004, acesta s-a realaturat trupei cand aceasta a reformat componenta originala.

Christian sustine ca motivul pentru care a plecat din Testament este unul de ordin financiar. Se pare ca muzicianul se simtea nedreptatit si tras in piept.

Potrivit unei postari facute pe pagina oficiala de Facebook a artistului, acesta descrie un episod in care Chuck Billy si Eric Peterson au cheltuit 6000 de dolari pe upgrade-uri pentru clasa 1 la zboruri, cat timp erau in turneu.

„Cand am primit salariul aproximativ doua saptamani mai tarziu, am fost scarbit si mi-am dat seama ca am incheiat-o cu Testament. Angajatorul meu considera ca fundul sau pe un scaun confortabil valoreaza mai mult decat cinci dintre prestatiile mele si o saptamana jumatate departe de familia mea. Fac asta ca un job. Nu scot bani din altceva. Nu este o situatie in care ma trezesc cu averi din alte surse. Cu alte cuvinte, promovarea acestei formatii era de ajutor doar pentru ‘angajatorii’ mei, nu si pentru mine. Castigam 350 de dolari/ zi de spectacol si 175 de dolari/ zi de calatorie”, a explicat artistul.

Din pacate, se pare ca problemele financiare in lumea rock sunt din ce in ce mai grave.

Reamintim ca Testament va canta in Romania, la Bucuresti, la Arenele Romane, pe data de 12 august 2014. Actualul basist este Steve DiGiorgio.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*