Aeon Blank se alătură line-up-ului „We Are The Alternative” și transmite tuturor un mesaj! (video)

918 vizualizări

Alternativi din toată țara, v-am făcut deja programul pentru 19 noiembrie, așa că știți de pe acum ce o să faceți!

Cum adică, ce? Pe 19 noiembrie strigăm cu toții „We Are The Alternative” cât să răsune Arenele Romane și tot parcul Carol, iar URMA, GRIMUS și LUNA AMARĂ vă așteaptă cu 3 show-uri care o să vă rămână întipărite în minte până la următoarele concerte!

Și pentru ca rețeta de muzică să fie cât mai completă, bucureștenii de la AEON BLANK se alătură și ei line-up-ului, deci aveți încă un motiv în plus să spuneți „da” muzicii și să veniți. Nu mă credeți? Uitați ce spun băieții:

Despre AEON BLANK

AEON BLANK este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut remarcată rapid pe scena marilor festivaluri din România.

Primul album al trupei, „Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în anul 2012, iar din cele 17 piese pe care le conținem cinci au fost promovare intens pe Radio Guerilla. Tot în 2012 aceștia au lansat și videoclipul piesei „Auguries Of Innocence”, în timp ce al doilea videoclip, „The Ballad of Lucy Butler”, iese la lumină un an mai târziu, fiind realizat pe același platou unde s-a filmat și videoclipul trupei Muse, „Knights of Cydonia”.

Un nou single, intitulat „Beyond The Strings”, vede lumina zilei în vara lui 2014 și beneficiază și de un videoclip.
În decembrie 2014, trupa lansează al doilea album intitulat „Dark Waters”. Materialul conține 12 piese, printre care și single-ul „Behind Closed Doors”, care s-a bucurat de un success neașteptat.
În prezent, trupa lucrează la un nou material, precum și la alte două videoclipuri pentru piesele „Hipster Apokalypse” și  „Star Babies”.

Așadar, v-ați convins deja? Dacă nu, să lăsăm muzica să-și spună cuvântul!

Biletele pentru „We Are The Alternative” pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro și în rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la urmatoarele prețuri:
Early bird (150 buc.) – 39 lei
Normal – 49 lei
Și pentru cei mai întârziați – 60 lei în ziua evenimentului.

Eveniment organizat de Maximum Rock Romania și Promusic Events.
Event: We Are The Alternative: Urma, Grimus, Luna Amară, Aeon Blank + TBA


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*