Afla detalii despre piesele de pe noul album Children Of Bodom (Video)

291 vizualizări

Membrii formatiei CHILDREN OF BODOM ofera un „teaser” al noului album printr-un clip in care vorbesc despre primele trei piese de pe „Halo Of Blood”

Melodiile sunt „Waste Of Skin”, „Halo Of Blood” si „Scream For Silence”. In video se pot auzi si fragmente din cantece. 

Cred ca piesa mea preferata de pe album este ‘Halo Of Blood. Mi-a placut din prima clipa!„, a declarat Alexi Laiho (voce). 

L-am intrebat daca e sigur ca vrea un blastbeat pe cantec, iar el (Alexi) mi-a zis: la naiba! normal ca da!„, l-a completat Henkka Seppala. 

Reamintim ca CHILDREN OF BODOM, se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013” pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp!

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in „infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Afis-COB-2013-site-1 copy

Biletele se pot achizitiona, incepand de astazi, 15 aprilie, ora 14.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 100 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Primele 100 de bilete participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Meet & greet – COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*