Afla formatiile rock participante la NorokOktoberfest

Festivalul NorokOktoberfest – Festivalul Berii Bavareze, are loc in perioada 27-30 septembrie 2012, la Restaurantul „Garden Club”  (langa Reprezentanta Mercedes). Un festival cu bere, mici si pastrama, muzica bavareza si voie buna… pe aceasta o aduceti dumneavoastra… noi va ajutam sa o intretineti!

Incepand de joi 27 Septembrie si pana duminica 30 Septembrie  ia-ti prietenii si vino la NorokOktoberfest – Festivalul Berii Bavareze, care se desfasoara  intr-un cort de 1000 mp, cu o capacitate de 1.500 de locuri si o parcare generoasa de circa 150 de locuri,pe Splaiul Unirii, colt cu Mihai Bravu, langa reprezentanta Mercedes  Benz.

O manifestare in stil nemtesc, unde vei putea savura o gama variata de bere germana din zona Bavariei, precum: Weismainer, Leikeim, Monchshof, Kapuziner,  draft si sticla, plus suveniruri pentru acasa. Daca nu ai halba ta, vino la NorokOktoberfest si achizitioneaza-ti una – „bierkrug”. In plus, gasesti pahare, desfacatoare, tricouri, sepci, palarii speciale aduse direct din Germania.

Pe langa berile nemtesti vei gasi si bere din Anglia : London Pride si Bombardier inclusiv si din Belgia Avem si mancare buna, special preparata sa mearga cu berea: carnati bratwurst,turingeri bavarezi, costita de porc la gratar, mici uriasi, covrigi pretzel, alune, cipsuri din cartofi naturali, preparate pe loc, dulciuri delicioase, turta dulce special facuta identic ca la „ Oktoberfest” din Munchen si kiortos  kolacs.

Participantii vor putea lua parte la concursul de Miss „NorokOktoberfest” si alte concursuri aatractive cu premii – constand in butoiase cu bere, purcelusi de lapte,sute de mici -, se vor putea delecta cu spectacole pentru copii si vor putea admira si cumpara produse de artizanat.

Formatiile care vor canta in cadrul evenimentului sunt:

27 sept: Power Station
28 sept: Power Station, Luna Amara
29 sept: Power Station, Changing Skins
30 sept: Timpuri Noi


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*