Afla primele formatii confirmate la Bucovina Rock Castle 2016

415 vizualizări

Bucovina Rock Castle a ajuns la cea de-a sasea editie. Pentru asta avem sa va multumim voua, in primul rand, si tuturor celor implicati in realizarea acestui eveniment, de la oameni de cultura si autoritati locale la sunetisti si voluntari.

Primele trupe confirmate pentru editia din 2016 sunt Dark Funeral (black metal, Suedia), The Mono Jacks (alternative indie, Ro), Blazzaj (alternative funk, Ro), E.M.I.L. (ska/alternative/rock, Ro) si I’m The Trip (surf rock/psychedelic/alternative, Ro).

Ne bucuram sa aducem pe scena din Cetatea de Scaun a Sucevei un nume important al black metal-ului european, asa cum este Dark Funeral. Daca prezenta lor in seara de 18 august va face noaptea si mai intunecata, speram ca aparitia pentru prima data la festivalul nostru a celor de la E.M.I.L. va aduce dans si voie buna pe 20 august. De fapt, sigur va fi asa, pentru ca in aceeasi seara vor evolua si cei de la Blazzaj! The Mono Jacks, si ei pentru prima data la BRC Festival, vor aduce energia oarecum sobra a indie rock-ului lor in seara de 19 august. I’m The Trip – tot pe 19 august – sunt dovada ca ne dorim sa oferim publicului nu doar concerte ale trupelor consacrate, ci si sa facem loc trupelor tinere, in curs de afirmare.

Noi confirmari in curand!
www.bucovinarockcastle.ro
www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*