Al nouălea album Nile e gata, află mai multe despre el

Printre lansările din această toamnă se va afla și al nouălea album de studio al formației de technical death metal Nile, fiind primul album alături de noul chitarist/vocalist Brian Kingsland, care l-a înlocuit pe Dallas Toler-Wade în 2017.

„Ascult noul album în timp ce tastez,” spune toboșarul George Kollias într-o postare plină de entuziasm pe pagina sa de Facebook, „nu găsesc cuvintele potrivite să vă spun cât de tare sună!!! Jos pălăria pentru Mark Lews, cea mai bună producție pe care am avut-o vreodată!!!! Pregătiți-vă pentru această lansare, albumul e clasic, credeți-mă!”

Albumul va beneficia de vocal din partea chitaristului/vocalistului Karl Sanders și din partea bassistului Brad Parris, acestea fiind în combinație cu Kingsland.

„Brian e un vocalist foarte talentat”, a spus Sanders într-o discuție cu Metal Wani. „În acest moment avem mai mult din triplul atac vocal care a cam luat-o în jos în ultimii ani.”

Despre Kingsland, Sanders mai spune că e foarte talentat și cu chitara, cu „o voce brutală senzațională și o gamă foarte versatilă”. De asemenea, Kingsland pare a fi un „tip cu picioarele pe pământ care muncește din greu, e foarte motivat și a ajutat la reînvierea lucrului în chipă în cadrul formației”.

Ultimul album Nile, „What Should Not Be Unearthed”, a fost lansat în 2015 via Nuclear Blast.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*