Albumul săptămânii: No name faces – „Walls of Anxiety”

517 vizualizări

Dacă vă întrebați ce să mai ascultați nou zilele astea, avem o recomandare. No name faces este o trupă relativ nouă pe piața rock, abia ce au lansat primul lor album la sfârșitul anului trecut. Înainte de acest album mai testaseră apele cu câte un single independent: Scars, respectiv Bitter Taste.

Bun, am ascultat pe de-a întregul Walls of Anxiety de la No name faces, această trupă începătoare de rock din Stockholm. Am lăsat YouTube să-și facă treaba cu 2-3 piese până când mi-am zis că trebuie să ascult tot ce au scos băieții ăștia până acum. Și nu a fost greu deloc, având în vedere că suedezii au doar un material full și două single-uri separate.

La ce să vă așteptați de la acest album? La un rock în stil americănesc, o combinație între Silent Theory și Papa Roach de pe vremuri. O să apreciați piesele Welcome to the Freakshow și My Hero. Dar toate sunt de la decente spre bune.

Piesa cu care s-au lansat No name faces se numește Scars și reprezintă primul lor single din carieră. Merită și ea o ascultare.

Dacă sunteți deschiși la muzică nouă care nu vine neapărat de la trupele voastre favorite, ci de la trupe no name, puteți să le dați o șansă suedezilor Andreas Clark (voce), Jonathan Lundberg (tobe) și Morgan Lydemo (chitară, bas, pian).

De-a lungul anilor, am realizat cu drag (și cu oarecare tristețe, în același timp) că muzica bună nu trebuie să aibă neapărat popularitatea celor de la Metallica, Iron Maiden sau Rammstein ca să primească credit și să fie respectată pentru ceea ce este. Nouă ne place să explorăm, așa că iată.

Dacă sunteți în căutare și de metale noi, încercați și Ethereal Darkness sau Suldusk.

no name faces - walls of anxiety


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*