Albumul săptămânii: Ethereal Darkness – ”Smoke and Shadows”

479 vizualizări

Am descoperit recent o trupă și m-am gândit că imensa mea bucurie ar putea fi și a altora. Ethereal Darkness este o trupă nouă ce combină melodic death metal cu doom metal și care tocmai a lansat primul album al carierei la sfârșitul lunii februarie, anul acesta.

Albumul se numește Smoke and Shadows și este fabulos. La prima audiție m-am îndrăgostit, la a doua am investit în el. Iar acum vi-l recomand vouă, celor care iubiți acest gen, pentru că muzica bună merită dată mai departe, consumată și apreciată.

Despre belgienii de la Ethereal Darkness nu veți găsi prea multe informații deocamdată, trupa fiind înființată abia în 2018. Dar creația lor vorbește de la sine și nu este nevoie de mai mult pentru a vă convinge.

Smoke and Shadows poate fi ascultat integral și cumpărat de pe Bandcamp. Pe el veți găsi instrumentale de melodic death, cu un tempo de doom metal, vocal de black metal și influențe de atmospheric rock. Piesele, în număr de opt, se leagă între ele și formează un album de tip concept, pe care se cântă despre viețile noastre trecătoare.

Dar cuvintele sunt de prisos, așa că puteți asculta mai jos un sample de pe album. Deși, pentru a intra în lumea lui, o ascultare cap-coadă ar fi mai indicată.

Iată track listing-ul complet și coperta:

1. Rivers
2. The Dreaming Soul
3. Forgotten Shadows
4. The Light That Fades
5. Apocalypse In Your Mind
6. Shrouded In Mourning
7. Time
8. Flow Into The Sea


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*