Alexi Laiho (CoB): „Nu am profitat niciodata de statutul meu de ‘rockstar'”

135 vizualizări

Alexi Laiho, vocalistul/chitaristul formatiei finlandeze CHILDREN OF BODOM, a stat de vorba cu reporterii de la The East Bay Underground in timpul festivalului Rockstar Energy Drink Mayhem Festival.

Muzicianul a vorbit despre noul disc, despre chitarele lui dar si despre ceea ce inseamna sa fii „rockstar”.

Nu m-am obisnuit niciodata cu aceasta titulatura si inca mi se pare coplesitor sa vad reactii grozave din partea oamenilor. Nu am profitat niciodata de pe urma ‘statutului’ meu„, a declarat Alexi.

„Halo of Blood” (recenzia AICI), cea mai recenta lansare discografica a finlandezilor a vandut 8400 de copii in prima saptamana dupa lansarea din Statele Unite.

Reamintim ca CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013”pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda

Dupa epuizarea primelor 100 de bilete promotionale (89 lei), organizatorii au decis sa suplimenteze aceste bilete cu inca 50 de bucati, astfel ca cei interesati mai au acum ocazia sa participe la acest concert achizitionand aceste bilete promotionale.

Dupa epuizarea acestora nu vor fi alte suplimentari de bilete la aceasta categorie! Urmatoarele bilete vor avea pretul de 98 lei si respectiv 115 lei, in ziua concertului.

Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 150 de bucati (89 lei) participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB si pentru 15 CD-uri “Relentless Reckless Forever”, material lansat in 2011 de catre finlandezii de la COB! ! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Premiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza biletului castigator!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 150 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Primii castigatori se pot afla AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*