Noul album Bodom After Midnight a intrat în faza de mixing

Alexi Laiho
Alexi Laiho
129 vizualizări

Formația Bodom After Midnight a fostului solist Children of Bodom, Alexi Laiho, a terminat înregistrările pentru primul album al grupului.

Urmează ca piesele să intre în faza de mixing, la celebrul studio Finnvox din Helsinki.

Componența Bodom After Midnight este următoarea: Daniel Freyberg (chitară), Waltteri Väyrynen (tobe), Mitja Toivonen (bas) și Lauri Salomaa (clape).

Debutul live al grupului a avut loc în data de 23 octombrie 2020, în cadrul unui concert în Seinäjoki, Finlanda. Setlistul a inclus exclusiv piese Children of Bodom.

Proiectul Bodom After Midnight s-a născut după destrămarea Children of Bodom, care s-a petrecut în 2019, când Jaska Raatikainen (tobe), Henri Seppälä (bas) și Janne Wirman (clape) au anunțat că părăsesc grupul.

Câteva luni mai târziu, muzicienii au revenit cu un comunicat de presă în care declarau că dețin drepturile de a folosi, pe perioada următorilor cinci ani, numele de Children of Bodom, în defavoarea solistului Alexi Laiho.

Potrivit spuselor lui Laiho, tensiunile din interiorul trupei erau vechi, dar se accentuaseră în ultimii ani.

Ne certam des și recunosc că eu eram de vină pentru majoritatea certurilor. Începeau mereu de la câte o neînțelegere”, a declarat vocalistul.

Ultimul album semnat Children of Bodom a apărut în 2019, via Nuclear Blast, și se numește „Hexed”.

Ascultați piesa „Angels Don’t Kill”, semnată Bodom After Midnight.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*