Alice In Chains confirma: noul album este gata

Chitaristul formatiei ALICE IN CHAINS, Jerry Cantrell, a confirmat faptul ca inregistrarile pentru noul album al formatiei au luat sfarsit. Munca la disc a inceput in 2011, dar a fost oprita dupa ce Cantrell a aflat ca va trebui sa se opereze la umar.

Simtim ca ne confruntam cu blestemul celui de-al doilea album”, a declarat chitaristul, referindu-se la sentimentul incercat de membrii trupei care sunt nevoiti sa faca muzica fara Layne Staley, fostul vocalist al formatiei, care a decedat in 2002.

Producatorul care s-a ocupat de noul material este Nick Raskulinecz, care a mai lucrat si cu Deftones si Foo Fighters. Membrii trupei – William DuVall la voce si chitara, Mike Inez la bas si Sean Kinney la tobe, plus Jerry Cantrell – considera ca viitorul album va fi la fel de bun ca materialele legendare ale trupei.

Black Gives Way To Blue, materialul nostru din 2009, a fost la fel de grozav ca albumele noastre precedente si am aceeasi parere si despre viitorul disc„, a declarat Cantrell.

Anul 2013 va fi unul plin pentru muzicieni, care vor lansa albumul in primele luni anului si vor lua parte la o serie de evenimente importante, ca Festivalul Download din Anglia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*