Brian Head Welch, incantat ca va canta din nou cu Korn

Brian Head Welch este foarte incantat de ideea ca va canta din nou alaturi de fostii sai colegi din KORN.

„In luna mai a anului 2012 m-am trezit la concertul de la Carolina Rebellion. Canta Evanescence iar eu mersesem cu cei din P.O.D., pentru ca eram in turneu cu ei. Si Korn avea cantare. Am vrut doar sa merg sa-i salut pe baieti si m-am intalnit cu Munky. Am ajuns sa vorbim foarte multe. Era prima data in 7 ani cand stateam de vorba. Munky este cat se poate de treaz acum si toata lumea e intr-un loc bun„, a declarat Welch pentru revista Revolver.

Artistul a adaugat ca dupa intrevederea cu fostul sau coleg, a simtit ceva pozitiv. Dupa un timp, a primit un telefon de la Munky, care voia sa-i propuna aparitiile scenice alaturi de Korn la festivalul Rock Am Ring din Germania.

„Cand am plecat din formatie, erau o gramada de energii negative peste tot. Acum lucrurile s-au schimbat. Initial, cand m-a sunat Munky, i-am spus ca nu e momentul potrivit pentru o reuniune, dar dupa aceea m-am razgandit si i-am spus ca accept. Facem lucrurile incet, cu rabdare, sa vedem ce va iesi„, a declarat Brian Welch.

Festivalurile Rock Am Ring si Rock Im Park vor avea loc in Germania intre datele 7 si 9 iunie 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*