Anette Olzon (ex-Nightwish):”Am fost concediata exact ca Tarja”

2.815 vizualizări

Este lucru cunoscut ca Tuomas Holopainen, claparul trupei NIGHTWISH, este un frontman foarte exigent.

Tocmai de aceea, doua dintre solistele grupului finlandez, Tarja Turunen si Anette Olzon, au parasit formatia in conditii destul de neclare.

Acum, Anette Olzon, care a jucat rolul de vocalista pana in 2012, a iesit la rampa cu niste declarii problematice.

Am strans multe frustrari din pricina oamenilor care au impresia ca eu am fost cea care a parasit Nightwish. Nu e adevarat. Am fost concediata fix ca Tarja, dar poate intr-un mod mai discret. Consider ca decizia a fost luata atunci cand trupa a auzit ca am ramas insarcinata cu cel de-al treilea copil. E adevarat ca am avut ceva probleme in 2009, dar turneul ulterior a fost bun si nu au mai existat conflicte. Motivul pentru care nu am deschis gura mai devreme a fost pentru ca nu voiam sa fac o afirmatie atat de negativa. M-am simtit foarte rau dupa plecarea din Nightwish. A fost cam ca un divort cu scandal”, a declarat Olzon pentru revista Prog.

Cu toate acestea, Nightwish dezminte afirmatiile lui Anette:

„Nu ne-am despartit de ea pentru ca a ramas insarcinata. Am descoperit ca personalitatea ei nu se potrivea cu comunitatea noastra profesionala, ba chiar aducea prejudicii acesteia. Am aflat de sarcina lui Anette la Montreal iar ea insasi a spus ca este de acord sa angajam o vocalista care sa o inlocuiasca in cazul in care nu va reusi sa isi duca angajamentele la final. Dupa aceea, si-a retras cuvintele si au inceput problemele”, au declarat membrii trupei.

De curand, informeaza Blabbermouth, Anette a oferit un interviu publicatiei finlandeze Me Naiset in care i-a acuzat pe fostii colegi de formatie ca nu imparteau egal veniturile si ca din aceasta cauza ea a fost nevoita sa-si intemeieze propria companie de reprezentare. Mai mult, Anette a spus ca membrii Nightwish o excludeau din discutiile privitoare la decizii importante legate de viitorul formatiei.

Luna februarie marcheaza aparitia discului „Shine”, semnat de Anette Olzon, un material solo foarte asteptat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*