Angela Gossow (ex-Arch Enemy) dorește să înființeze un nou proiect metal în viitorul apropiat

1.361 vizualizări

Angela Gossow, fosta solistă a formației ARCH ENEMY, a mărturisit într-un interviu pentru Hard Force, o publicație din Franța, că plănuiește să lanseze un nou proiect de metal într-un viitor apropiat.

Solista germană, care în ultimii ani a devenit manager-ul Arch Enemy, a declarat că sunt șanse să lucreze la noul proiect din 2018, după ce activitatea de promovare a viitorului album al fostei sale formații se va finaliza.

Acesta a explicat: „Da, vreau să lucrez cu un nou proiect de metal extrem, dar acest lucru va mai dura, voi realiza formația după ce Arch Enemy și Alissa White-Gluz vor termina turneul și apele se vor mai calma. Cred că după 2018, atunci când Arch Enemy va pune capăt primei serii de turneu în poziția de headliner, voi realiza și altceva. Voi face totul atunci când va veni timpul potrivit”.

Legat de plecarea din formația suedeză, Gossow a răspuns simplu: „Există timp pentru orice. Am început să cânt încă din 1991, am pierdut treptat bucuria de a merge în turnee și de a trăi cu trupa. Am decis să mă retrag decât să mă prefac”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*