Another Persona lansează prima melodie, „Coronary Thief”

987 vizualizări

ANOTHER PERSONA, proiectul solo al lui Andrei Popa, unul dintre membrii fondatori și fost baterist al formațiilor Sophisticated Lemons și Running Clouds, a lansat prima melodie, intitulată „Coronary Thief”. Puteți citi mai jos comunicatul de presă emis cu această ocazie.

„Ce este Another Persona?

Another Persona este manifestarea dorinței de a transmite emoțiile și ceea ce rezonează cu mine, detașat de limitele sau influențele aduse, inevitabil, în contextul unei trupe. A reprezentat o investiție temporală mare, întrucât a trebuit să învăț un instrument nou, dar în felul acesta am putut păstra autenticitatea, lucru care mă face fericit, întrucât, indiferent de stilurile muzicale preferate, cred că apreciem cel mai mult sinceritatea emoțională a artiștilor. Iar ca artist, vreau să îmi placă să ascult propria muzică.

„Coronary Thief” a luat naștere într-un moment de confuzie, lucru care s-a dovedit foarte benefic din punct de vedere al procesului creativ, întrucât mi-a permis explorarea unei game largi de sunete, pentru a reuși să imprim exact ceea ce simt. Am apreciat mult sinceritatea versurilor Laviniei Benedic, căreia îi mulțumesc că mi-a permis să folosesc o parte care se mula atât de bine pe ceea voiam să transmit. Deși urmează ultimul și cel mai dificil an universitar, intenționez să mai dau viață unei piese la care lucrez, în primăvară.

Influențe internaționale: Steven Wilson, Anathema, Tim Hecker, Radiohead, Riverside, King Crimson, Porcupine Tree, am voie să zic Coldplay?

Influențe naționale: Byron, Urma, Grimus, Travka.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*