A apărut „When Bad Does Good”, prima piesă nelansată semnată Chris Cornell. Un album va urma în noiembrie

736 vizualizări

Poate că celebrul artist Chris Cornell nu mai este fizic printre noi, dar muzica lui rămâne vie pentru totdeauna. Și aici includem trupele sonore Soundgarden, Audioslave și Temple of the Dog, precum și cariera solo a muzicianului. Doar că, atunci când a plecat, Chris Cornell a lăsat în urmă alte numeroase compoziții pe care nu le-a făcut niciodată publice.

When Bad Does Good este una dintre acestea. La un an de la moartea lui, o piesă dintre multe altele scrise, dar niciodată lansate de autor, este acum disponibilă fanilor ca o retrăire a vremurilor ”de demult”. Melodia a apărut împreună cu un lyric video oficial, ce vor fi urmate de un album în memoria americanului.

Chris Cornell: An Artist’s Legacy este programat să apară pe 16 noiembrie 2018 și reprezintă o ediție limitată a unei colecții ce va cuprinde atât piese pe care le știm cu toții, cât și 11 track-uri nelansate de către Chris. Albumul va apărea sub egida casei de discuri Universal și ne va oferi 64 de melodii vechi și noi, printre care coverul realizat de Cornell la Wild World a lui Cat Stevens, un duet al artistului american cu fiica sa pe Redemption Song a lui Bob Marley, capturi din concertele live alături de trupa sa Temple of the Dog, un mashup între One de la Metallica și One de la U2 (creat tot de Chris) și interpretarea live a piesei Show Me How To Live de către Audioslave în Cuba.

Alte coveruri, performanțe live și videoclipuri pe care publicul nu le-a văzut niciodată vor face parte din această colecție exclusivă.

Materialul va putea fi procurat și într-o variantă mai scurtă, de 17 track-uri, de lansarea acestuia ocupându-se soția artistului, Vicky Cornell, tot cu ajutorul Universal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*