Arthur şi Wings of Hope deschid concertul de lansare a noului album Trooper

1.088 vizualizări

Au mai rămas doar câteva zile până la unul dintre cele mai aşteptate evenimente rock din această toamnă: pe 5 noiembrie 2016, de la orele 19:00, în Club Quantic din București, TROOPER lansează noul album de studio, „În ziua a opta”.

Consecvenţi ideii de a promova artişti aflaţi la început de drum, Trooper au ales pentru acest eveniment trupele care vor urca pe scenă alături de ei:

ARTHUR este un proiect de rock instrumental care a luat fiinţă în iunie 2015, având ca element principal chitara. De la înfiinţare şi până în prezent, trupa ARTHUR a fost selectată să cânte în deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe Bucureşti, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane – Bucureşti, decembrie 2015) şi a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), având şi participări la festivaluri importante de rock din România, cum sunt Metalhead Meeting (2015 şi 2016), Posada Rock (2015), Folk You (2016) şi Galele Folk You – Bucureşti (2016).

WINGS OF HOPE este formaţia câştigătoare a concursului New Kids on the Rock, organizat de Rock FM în această vară. Aflaţi la cel de-al doilea concert din carieră, cei cinci vor urca pe scenă după Arthur şi vor să demonstreze că premiul câştigat nu a fost o întâmplare.

Trooper se află în plin turneu de promovare a noului album, turneu care se va întinde până la jumătatea anului 2017 și va trece prin cele mai importante orașe din România:

05 noiembrie – București – Club Quantic
26 noiembrie – Târgoviște – Fiord
02 decembrie – Constanța – Doors
03 decembrie – Mangalia – La Barbă Neagră
09 decembrie – Sibiu – R&B Pub
10 decembrie – Petroșani
11 decembrie – Pitești – Hush
17 decembrie – Cluj Napoca – Hard Club
24 februarie – Brasov – Rockstadt
22 aprilie 2017 – Târgu Mures
22 iulie 2017 – Bistrița

Pentru acest eveniment se pot achiziționa bilete din rețeaua magazinelor Eventim și online de pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro . Prețul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.

sursă: Comunicat de presă

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*