Taine lansează mult așteptatul album, Chaos And Contemplation

Taine anunță lansarea celui mai recent album, Chaos and Contemplation. Acest album, venit la 30 ani de la înființarea trupei, este acum disponibil fanilor de pretutindeni. Chaos and Contemplation demonstrează capacitatea trupei de a îmbina stiluri muzicale variate, începând de la metalul anilor 90’, trecând prin zona de progressive, până la fusion, creând o călătorie sonoră care provoacă limitele convenționale. Cu versuri introspective și compoziții puternice, acest album promite să captiveze atât noii ascultători, cât și fanii mai vechi.

Andy Ionescu împărtășește entuziasmul său cu privire la album: „Am investit suflet și pasiune în Chaos and Contemplation, și suntem încântați să îl împărtășim în sfârșit, cu toată lumea. Este o explorare a dualităților, de la haos până la contemplare, care ne modelează viața și o împinge către evolutie, și sperăm că va rezona cu ascultătorii la un nivel profund și personal.”Chaos and Contemplation este acum disponibil pentru streaming și achiziționare pe toate platformele majore de muzică. Copii fizice ale albumului pot fi comandate prin intermediul site-ului oficial al trupei Taine.

Pentru a sărbători realizarea albumului, formația Taine pregătește concertul de lansare, și de ce nu și un turneu de promovare în marile orașe din România.

Taine a câștigat, încă din anii 90’, aprecieri critice pentru muzica lor, care împinge limitele metalului conventional. Pe data de 15 iulie, trupa Taine a lansat videoclipul oficial al single-ului Neuralgia, o piesă excelentă, care are un invitat special la voce, pe nimeni altul decât Mihai Ilie (Mihu), solistul trupei Machiavellian God.

 Website-ul trupei se poate accesa aici. De asemenea, regăsiți formația și pe Bandcamp , Facebook , Instagram și Youtube.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*