Asculta si descarca noul album Rock n Ghena, „The Outcome Of Our Rage”

231 vizualizări

Formatia ROCK N GHENA a lansat un nou album intitulat „The Outcome Of Our Rage”. Acesta poate fi ascultat integral si poate fi cumparat dupa ce accesati acest LINK.

Grafica albumului este semnata de Raduta Calin (H8, Cap de Craniu) si poate fi gasita mai jos.

Detaliile despre noul album, dezvaluite de formatie, sunt urmatoarele: „The Outcome of Our Rage” este un album ce este oferit din inimile si sufletele noatre ranite pentru sufletele ranite si pierdute. Este un album dedicat pentru toata lumea care poate sa gaseasca un loc de consolare ascultand track-urile acestui album. Dincolo de orice principiu al intelegerii, o parte a vietii noastre este definita de sentimentul de furie. Furia este produsul societatii in care traim. Din ziua in care ne nastem, furia se dezvolta progresiv in ura, in portii mici sau mari, ce ne mananca sufletele pana in ziua cand corpurile noastre neinsufletite se astern in groapa.”

„Viata noastra este o continua lupta, dusa impotriva luminitei de la capatul tunelului ce ne poate salva intr-un final. O continua lupta cu noi insine. Un comportament violent, ca atunci cand simti ca mai ai putin si pierzi controlul. Un album ce descrie sentimentele de tradare, libertate si supravietuire. Un album despre negarea drepturilor. Pe scurt: Rezultatul furiei noastre.”

„Albumul „The Outcome Of Our Rage” a trecut prin multe modificari pana sa ajunga la forma finala.Aceasta forma finala, rezulta dupa multa munca, rabdare si perseverenta pentru a crea si concepe un produs bun pentru underground-ul din Romania. Totul este strict DYI si a fost inregistrat in studioul propriu. De productia, masterizarea si mixarea acestui album s-au ocupat Raduta Razvan (H8, Cap de Craniu) si Savischi Rares (Rock n Ghena).”

„Grafica albumului este semnata de Raduta Calin (H8, Cap de Craniu) care prin talentul si imaginatia sa, a reusit sa transpuna intr-un mod deosebit si unic conceptul albumulului prin desenele ilustrate pe coperta abumului.”

„The Outcome Of Our Rage” tracklist:

1. Survival of Self
2. Bloodshed
3. Forget a(lie)ve
4. Inner Rage
5. World of Fools
6. Dreptul Tåu
7. Implica-te feat. Aliosha-H8
8. Anthem
9. In fata mea (In ochii mei)
10. Freedom Song
11. L.A.I (Liars Abusers Intruders)
12. Divide et Impera
13. My World To TakeComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*