Atenție când cumpărați bilete la concerte de la altcineva! Câțiva fani Black Sabbath au fost păcăliți!

899 vizualizări

Știu, știu, probabil că vă întrebați „de ce aș cumpăra bilete de la altcineva când există atâtea puncte de vânzare specifice?” Ei bine, de multe ori concertele devin sold out mai repede decât te aștepți, și iată că ești pus în fața de a căuta bilete și în altă parte.

Și ce e mai neplăcut decât să te trezești că ai cheltuit banii degeaba pe o hârtie care nu valorează abosult nimic? Să nu intri la concert, normal!
Asta s-a întâmplat și în cazul unui fan al trupei BLACK SABBATH din Virginia care a cumpărat 4 bilete de la Shannon Michael Seeber, un tip cunoscut pe internet. Suspectând, totuşi, că este vorba de ceva nu tocmai legal, bărbatul s-a decis să verifice apoi ticketele cumpărate. Prea târziu însă: biletele s-au dovedit a fi false şi nici urmă de cel care le a vândut. Şi nu a fost singura victimă!

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat, asupra acestuia găsindu-se şi bilete false la diferite concerte viiroare precum Adele sau Drake, acesta fiind acuzat, pe lângă furt şi escrocherie, şi de deţinere de acte false şi posesie de droguri.

Concluzia ?

Decât să aşteptaţi până în ultimul moment când toate biletele de la concert se epuizeză, nu mai bine le comandaţi dinainte şi scăpaţi şi de o grijă? Cu siguranţă este mult mai uşor. Chiar şi în România, astfel de lucruri se întâmplă, iar organizatorii nu răspund de încrederea oarbă pe care unii o dau oricărei persoane cu bilet cunoscută pe internet. Şi dacă totuşi se întâmplă să nu găsiţi deloc, mai bine apelaţi la cineva cunoscut pentru a cumpăra, este mult mai safe.

Acestea fiind spuse, la mai multe concerte înainte şi…atenţie la escrocherii!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*