Ultimele bilete la pret promotional la concertul Machine Head

MACHINE HEAD va poposi in Romania, in data de 23 septembrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment marca Promusic Events si Maximum Rock.

Show-ul se va desfasura sub titulatura „An Evening With Machine Head” si va consta intr-un setlist special si un program extins, de doua ore si jumatate.

In acest moment, au mai ramas 150 de bilete la pretul promotional de 89 de lei, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro). La sediul Promusic Events si Maximum Rock, precum si via Pay Pal, se mai gasesc si bilete la suma de 69 de lei.

Dupa epuizarea acestora, pretul biletelor se va majora.

Machine Head va sustine un mega-turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album, „Bloodstone & Diamonds”. Astfel, trupa va canta in data de 23 septembrie la Bucuresti. Inainte, in data de 21, grupul sustine un show la Belgrad (Serbia), iar pe 24 septembrie se va afla la Sofia, in Bulgaria.

Machine Head Turneu Facebook

Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, „Burn My Eyes”, formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero”, „Best Live Band”, „Best Inspiration”, „Kerrang Hall of Fame Award”, si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria „Best International Band”. 

 

De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

„Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern” (Don Kaye – Blabbermouth)

„Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal – la cel mai inalt nivel – gasiti la acesti americani arsi de soarele californian”
(Metal Hammer)

„Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile” (Kerrang)

Componenta:
Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)
Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)
Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)
Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change… (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)

EVENIMENT FACEBOOK

Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest concert, vor avea preturi speciale!

Biletele procurate
prin Pay Pal (LINK AICI) vor fi trimise ulterior in format electronic. Asa cum am scris mai sus, daca utilizati aceasta metoda de plata sau daca va deplasati pana la sediul Promusic Events si Maximum Rock din Bucuresti, mai puteti achizitiona bilete la pretul special de 69 de lei. Biletele sunt disponibile si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), la pretul de 89 de lei.

Bilete disponibile pe: www.ambilet.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*