Programul concertului Taine de pe 9 mai din Club Colectiv, Bucuresti

354 vizualizări

Anul 2014 marcheaza cea de-a 20-a aniversare a formatiei TAINE.

Tocmai de aceea, trupetii le-au pregatit fanilor tot felul de surprize. Prima este concertul de pe 9 mai 2014, din Club Colectiv, Bucuresti (strada Tabacarilor 7) ocazie cu care se lanseaza si discul „Resurrection” in format fizic.

Accesul publicului va incepe de la ora 20:00, iar prima formatie va urca pe scena la ora 21.00. Fanii care prezinta un bilet la concertul Arch Enemy de la Bucuresti, de pe dta de 23 mai 2014, din Turbohalle, vor avea parte de foarte multe surprize, asa ca nu va uitati biletele acasa!

La eveniment, fanii isi vor putea procura digipack-ul la pretul de 25 de lei. Intrarea la show va fi libera.

Iata ce au declarat membrii trupei Taine despre ultimele evenimente:

„Suntem incantati sa le prezentam fanilor nostri materialul ‘Resurrection’ si in format fizic. Suntem siguri ca acestia se vor bucura de digipack-ul pe care l-am pregatit. Cu acest prilej, invitam toti metalistii la concertul Taine de pe data de 9 mai 2014 din Club Colectiv, Bucuresti. Vom oferi un spectacol exceptional, marca Taine si promitem ca acesta nu va fi uitat prea curand”.

Reamintim ca bonus-track-ul „The Genius Way” de pe discul „Resurrection”, a fost foarte apreciat international, fiind postat pe pagina oficiala de Facebook a trupei Death si castigand, in doar o zi, peste 4000 de vizualizari pe Youtube. Cantecul onoreaza geniul muzicianului Chuck Schuldiner, plecat de timpuriu dintre noi.

Formatia care va deschide show-ul Taine este Subliminal Damage (Iasi), iar invitata speciala la show este trupa Sincarnate (Bucuresti), ai carei membri au tinut sa spuna cateva cuvinte despre ocazia de a canta alaturi de Taine.

„Salutare tuturor fanilor de metal!

Suntem trupa Sincarnate, din Bucuresti, si ne bucuram sa avem oportunitatea de a va invita in data de 9 mai 2014, la un concert special, ce se va desfasura in clubul bucurestean Colectiv.
Concertul este dedicat lansarii noului album Taine, „Ressurection”, in format fizic – ocazie cu care dorim sa le multumim acestora pentru invitatie si sa le uram o cariera cat mai indelungata pe scena de metal.

Ne incanta faptul ca vom urca pe scena alaturi de una din cele mai vechi, titrate si tehnice trupe de la noi, iar din aceste motive si playlistul nostru va fi unul special.

Va asteptam la concert in numar cat mai mare!”

Asadar, ascultati de invitatia formatiilor si veniti pe 9 mai 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti (strada Tabacarilor nr.7).

FB Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*