Black Sabbath: detalii in legatura cu viitorul album!

334 vizualizări
BLACK SABBATH, adica Tony Iommi, Ozzy Osbourne si Geezer Butler, lucreaza cu producatorul Rick Rubin la primul material din ultimii 34 de ani.

Conform Metal Injection, un numar total de 15 piese au fost compuse pentru CD, 12 dintre ele urmand sa apara pe album, in timp ce ultimele 3 vor fi bonus track-uri pentru diferite editii speciale. Momentan, trupa are un singur titlu confirmat: „God Is Dead”.

Aparent, Iommi a terminat partile de chitara pentru cele 15 melodii in timpul sesiunilor din Anglia , care au avut loc la inceputul acestui an. Potrivit zvonurilor, si tobele ar fi gata. Ozzy si Geezer abordeaza cantecele „cinci cate cinci” –  la primele se lucreaza in studiourile Shangri La Studios din Malibu, California. Ozzy trage partile de voce in timp ce Butler scrie toate versurile.
In ceea ce-l priveste pe Iommi, Ozzy i-a spus lui Jose Mangin (DJ-ul Metal de la SiriusXM Liquid) ca a stat de vorba cu legendarul chitarist iar acesta era foarte bine-dispus. Se pare ca Iommi este pe calea cea buna in ceea ce priveste vindecarea de boala sa.
Iommi, Osbourne si Butler au discutat despre noul album intr-un interviu video postat pe NME.com. Osbourne a lasat un indiciu referitor la titlul albumului sugerand, „2013 este un indiciu bun despre cum vom numi albumul.„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*