Au mai rămas 2 săptămâni până când Ian Anderson, solistul Jethro Tull, va reveni în Bucureşti!

După ce va concerta la Timişoara pe 19 februarie, solistul, împreuna cu trupa sa, va reveni în Capitală, unde se va relaxa timp de o zi, până la concertul ce va avea loc pe 21 februarie la Sala Palatului.

Artistul mărturiseşte faptul că este nerăbdător să revină în capitală şi că şi-ar dori să viziteze Bucureştiul pe parcursul şederii sale, încercând să îşi facă timp în programul aglomerat ce conţine probele de sunet, interviurile pentru presă şi bineînţeles concertul ce va începe la ora 20:00. Ian se consideră norocos pentru că are o zi la dispoziţie în care să viziteze oraşul, în special Centrul Vechi, pe care artistul îl consideră plin de viaţă.

JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 21 Februarie 2017 sunt următoarele:

– 250  lei (categoria VIP)
– 200  lei (categoria I)
– 160 lei (categoria II)
– 120 lei (categoria III)
– 75 lei (categoria IV)

Biletele se găsesc în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.EVENTIM.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, sau www.Ticketnet.ro!

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*