Rezident Ex lansează un nou album și pornește în turneu

REZIDENT EX revine în atenția fanilor săi cu o nouă surpriză!

Deși au întâmpinat câteva greutăți la început, iată că noul album Resident Ex este gata și va putea fi ascultat primăvara aceasta. Ba mai mult, se pare că trupa este pusă pe treabă și a pregătit un turneu pentru promovarea materialului, ajungând în orașele Timișoara, Craiova, Sibiu, Buzău, București și Iași.

„Sunt bucuros că am găsit în Schrodey, producătorul nostru de la Absurd–Studios-Hamburg, pe cineva cu multă experiență și care a înțeles cum dorim să sune acest material.

Adică un sunet direct și “cinstit”, cum spunem noi, reducând la minim efectele și alte trucuri psihoacustice. Un sunet, atunci când îl asculți, ai senzația că trupa se află direct “în fața nasului “, culoarea sunetului fiind obținută în mare măsură direct de la sursă cu o microfonare multiplă și foarte atentă.

Că este vorba de chitare, de voce sau de tobe, totul a fost cu grijă ales și setat în așa fel încât sunetul să fie deja acolo cu sound-ul și intensitatea pe care o dorești.  Este o muncă intensă și cere timp, dar rezultatele sunt pe măsură. Avantajul este că mixajul se desfășoară mult mai organic și sunetul este direct cu presiune și totodată natural.” a declarat Tavi Iepan într-un interviu pentru Maximum Rock, pe care îl puteți citi aici.

Rezident Ex turneu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*