Austin Dickinson, fiul lui Bruce Dickinson (Iron Maiden) a intemeiat o noua formatie

336 vizualizări

Austin Dickinson, fiul solistului Iron Maiden, Bruce Dickinson, paseste, de cativa ani, pe urmele tatal sau, fiind vocalist in mai multe trupe.

De curand, muzicianul a pus capat proiectului Rise To Remain, infiintand, in locul acestuia, grupul As Lions, format din ex-componenti Rise To Remain.

„Cu un amestec de tristete si entuziasm va anuntam ca Rise To Remain nu mai este. Am calatorit prin toata lumea cu aceasta trupa si, deoarece am avut sprijinul oamenilor, am realizat lucruri pe care nu le credeam posibile. Din pacate, nu este suficient sa-ti traiesti visul atunci cand trupa ta nu este stabila. Dupa lansarea celui de-al doilea disc, Adam (Lewin; tobe) ne-a anuntat ca nu mai poate continua din cauza presiunii. El a fost urmat de Ben Tovey, chitara, care s-a lasat de tot de muzica. Avand in vedere aceste schimbari de componenta, este inutil sa mai continuam cu Rise To Remain. Intre noi nu exista niciun fel de antipatii sau tensiuni”, a explicat Austin.

As Lions este formata, momentan, din Dickinson, Will Homer (chitara) si Conor O’Keefe (bas). Piesa de debut a formatiei poate fi ascultata mai jos si se numeste „The Fall”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*