AWAKE prezintă în exclusivitate concertul simfonic Vița de Vie „În Corzi”

Comunicat de presă

La cea de-a doua editie, festivalul AWAKE are placerea sa anunte un concert in exclusivitate: Vita de Vie „In Corzi”, primul proiect simfonic al trupei. Vita de Vie va urca pe scena AWAKE alaturi de Filarmonica de Stat Tirgu Mures pentru un concert special, in premiera.

Fiind considerata una dintre cele mai importante trupe romanesti, Vita de Vie va fi prezenta la festival intr-o fomula inedita. Fanii trupei se vor putea bucura sa auda reorchestrarea cantecelor mai noi, dar si a celor care au consacrat formatia.

Cu 9 albume la activ si o experienta de peste 21 de ani, Vita de Vie reprezinta unul dintre pilonii muzicii rock din Romania. Pentru cea de-a doua editie AWAKE, formatiei i se va alatura pe scena Filarmonica de stat Tirgu Mures pentru a crea impreuna primul concert simfonic al trupei care va purta numele Vita de Vie „In Corzi”.

Show-ul Vita de Vie „In Corzi” va completa povestea AWAKE, unde deja au fost anuntati artisti precum: Milky ChanceWilkinsonAkua NaruFinkThe SubwaysThe Parlotones si multi altii. AWAKE se desfasoara in perioada 17-19 august, pe Domeniul Teleki din Gornesti, judetul Mures. Pe langa muzica, participantii se vor putea bucura si de multe alte activitati, precum: platforma de discutii Feed Your Mind, o biblioteca si un cinematograf in aer liber, Artdoor – concursul de instalatii artistice de mari dimensiuni si de multe altele.

Biletele sunt disponibile pe pana la data de 16 mai abonamentele de 3 zile pot fi achizitionate la pretul EARLY BIRD de 159 lei, respectiv 185 lei cu camping inclus. Din 17 mai, pana pe 16 august, in perioada de SLEEPY BIRD, abonamentele vor fi disponibile la pretul de 199 lei, respectiv 225 lei cu camping inclus.

AWAKE este un festival boutique creat si organizat de Emagic Romania.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*