Basarabia Metal Party @ club Quantic, 16 august 2019

N-ai ce face vineri seară? De fapt, chiar dacă ai ce face, anulează totul și vino în Quantic să cântăm și să ne veselim! Ia-ți prietena, prietenul, frații, bunicii, vecinii care-ți bat în țeavă și vino pe 16 august la un nou concert Harmasar și Alister Mars. Open doors la 19:00.


Trupa Harmasar a fost fondată de toboșarul Mircea în 2012, lansându-se pe scenă în 2013, când trupei s-au alăturat solistul Max, basistul Ștefan și naistul Pavel, chitaristul Dan a intrat în trupă la scurt timp după asta. Stilul muzical a fost inspirat din trupele atât nordice Korpiklaani, Fintroll, Amon amarth cât și trupa autohtonă Bucovina. Primul album intitulat „Din Pământ” a fost lansat în 2016 și cuprinde piese care țin atât de trecutul nostru istoric glorios cât și prezentul plin de mârșăvie și vicii, și îndeamnă generația de acum să nu uite de unde a venit și să se gândească la drumul ei în viață. Mai sunt puține concerte în această vară, după care, când se lasă frigul trupa va merge să înregistreze un material nou care va fi lansat la primăvară și va reveni în fața fanilor in cadrul unui turneu de promovare.

Alister Mars e o trupă nouă din Republica Moldova care abordează genul Industrial Metal.
Cu toate că trupa a lansat doar un demo EP „Unbroken” şi două single-uri („High” și “Saint?”), trupa a reuşit să cucerească publicul când a câștigat concursul naţional POT Music 2018 din Chişinău, după care a evoluat la Festivalul Seaside din Falun (Suedia), Festivalul MOTOPUPS din Tiraspol și de curand pe scena Rockstadt Extreme Fest unde au reusit sa surprinda publicul cu un show de zile mari!

Concertul din data de 16 august este primul concert Harmasar cu noul chitarist Ionel Cojocaru, fiind și chitaristul din Alister Mars.

Achiziționează online bilete pentru tine, iubite, iubiți, bunici, frați, vecini și cine mai vrei tu de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 15 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 50 bilete)
  • 20 lei – Presale (preț redus pana pe data de 15 august, inclusiv)
  • 30 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*