Concert Negative Core Project si Apa Simbetii in Bucuresti

Formatiile NEGATIVE CORE PROJECT si APA SAMBETII vor sustine un concert pe data de 16 martie in Private Hell din Bucuresti. Distractia incepe dupa ora 20:00 iar intrarea costa 15 lei.

Negative CORE Project a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente moderne. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv. Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat “Spread The Disease.”-
Detalii trupa:

Apa Sambetii

Din initiativa lui Mihai Dinca (chitara), Ioana Ambrosi (chitara), Ioana Pohontu (voce), Mihnea (tobe) si Lara (bass), in octombrie 2008, formatia porneste sub numele de “Smoke and Ash”. In faza incipienta genul spre care se orienteaza este doom-death metal. O luna mai tarziu, in noiembrie 2008, chitaristul Adrian Constantin se alatura trupei.
 
Pe principiul ce se face, se si desface”, in martie 2009, cele 3 fete parasesc trupa iar Adi se va ocupa de chitara secunda. Cristian  Stegeran devine vocalist iar luna aprilie il va adduce sip e Radu Udroiu in locul vacant de bassist. Trupa isi mentine stilul muzical insa sub titulatura noua – “Unmade”.

In urma unor probleme, tobarul este nevoit sa plece, perioada in care Mihai Dinca il inlocuieste temporar cu Dragos Horodnic la chitara, pana in momentul in care se integreaza Mihai “Misu” Petrosel la tobe in octombrie 2009 si Mihai Dinca isi reia locul la chitara.
 
 Stilul se schimba radical mergand pana pe directia blackened death metal si totodata numele trupei se schimba iar la data de 24 aprilie 2010, devenind APA SAMBETII.

Simbolismul trupei este complex si se inspira de la numele raului infernal care se varsa in Iad, si ale carui radacini pornesc din cele ale Pomului Vietii. Este o apa pura, ce inconjoara Pamantul de 7 sau de 9 ori, iar apoi in punctul in care atinge Iadul, se transforma in Rau de Foc. Se spune ca sufletele celor decedati urmeaza cursul Apei Sambetii, care ii calauzeste spre Viata de Apoi.

Info Negative Core Project:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*