Baton Rogue Morgue – High End Of The Season

  Trupa finlandeza BATON ROGUE MORGUE, originara din Porvoo, se afla la al cincilea material autoprodus si incearca sa se afirme pe piata muzicala internationala adresandu-se in special comunitatii de bikeri. Hard rock-ul si heavy metal-ul sunt pietrele de temelie ale celor cinci rockeri din tara celor o mie de lacuri.
  Asa Nymann a inregistrat materialul la Sin After Sin Studios, iarOlli Kykkanen a mixat track-urile in Soundtrack Studios din Porvoo. Albumul este inchegat dar nu beneficiaza de o productie foarte buna. Partile instrumentale sunt executate impecabil de niste maini sigure pe ele. Vocea da impresia de amatorism de foarte multe ori si nu ridica potentialul discului. Numai cei ce se limiteaza la hard & heavy pot fi satisfacuti de ceea ce ofera Baton Rogue Morgue. Cred ca trupa si-a stabilit o anumita nisa caruia doreste sa i se adreseze si nu doreste sa depaseasca aceasta limita. 
  „High End of the Season” este disponibil intr-un pachet digipack si contine si un dvd bonus cu clip-uri. Merita de remarcat efortul trupei de a oferi ceva deosebit, iar felul lor de a face reclama intr-o poza bauturii energizante care ii sponsorizeaza se potriveste cu intregul concept artistic. In prezent trupa inca se afla in cautarea unui contract cu o casa de discuri si/sau un distribuitor.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 2009
Label: BRM Publishing
Disponibil in Romania:

Tracklisting:
1. Hellride
2. Deliverance
3. Massacre Of st.Valentine's Day
4. Helter Skelter
5. Serpent Eyes
6. Body For Business
7. Dead Man's Song
8. Love Among The Ruins
9. Lid Nailed Down
10. Built To Burn
11. Viinoja Tuomasta

+ DVD
1. Hellride
2. Massacre Of st.Valentine's Day
3. Look wat the cat dragged in (LIVE)
4. Finger on the trigger
5. Expect no mercy

Baton Rogue Morgue:
Lee Angel Morgue – vocals
Francesco Gasoline Mattei – lead guitar
Domino de la Rogue – chitara
Timothy Baton – bas
Karda – drums


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*