Black Olives concerteaza in Londophone pe 27 noiembrie 2014

453 vizualizări

BLACK OLIVES este o trupă creată la Londra în 2002 în urma dispariției The Flying Postmen*.

În 2002 Black Olives și-au înregistrat primul album – How About, care a fost lansat în anul următor. Piesele care s-au bucurat de cel mai mult succes, de pe acest album, sînt Those Gone Days, How About, A Better Life și Above And Beneath. În același 2003, trupa a beneficiat de ocazia de a cînta și înregistra în studiourile Abbey Road.

În aprilie 2006 trupa a deschis pentru Fratellis în cadrul Barfly Tour, în Birmingham.

În 2007 Black Olives a lansat 2 single-uri – Flying Away și Everybody Feels The Same și unul în 2008 – Same Old Hole/Hero Of Mankind.

În 2011 au fost lansate încă două single-uri – Taking A While și Sail My Wave, ultima piesă devenind și titlul albumului lansat în 2013.

http://www.blackolivesmusic.com/
www.myspace.com/blackolivesmusic
www.facebook.com/blackolivesmusic
www.reverbnation.com/blackolivesmusic

*The Flying Postmen – un grup coagulat în jurul lui Andrei Nicula și Emil Bojescu (elevi la liceul francofon „Gheorghe Asachi”, din Chișinău). Trupa a fost tributară rock-ului anilor 1960 și a reușit să înregistreze un album înainte de se muta la Liverpool, unde a cîntat ca trupă rezidentă în The Cavern – clubul unde au fost rezidenți The Beatles. După cîțiva ani petrecuți la Liverpool, TFY s-au mutat la Londra, unde trupa a trecut printr-o serie de modificări și în cele din urma s-a destrămat.

Concertul va începe la ora 20:00

Intrare – 20 lei

Eveniment fb

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*