Breathelast – „The Flood” (videoclip nou)

241 vizualizări

Bucurestenii de la BREATHELAST au dezvaluit un videoclip nou pentru piesa „The Flood”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa din videoclip este extrasa de pe ultimul material de studio, „Split It Out”.

“Luni, 4, luna august, renuntam sa mai pastram furtuna pentru noi. Oldboystudio si-a incheiat treaba cu brio si ii multumim pentru asta. Pentru Breathelast, marea inundatie de eforturi muscate si impinse si varsate in “Split It Out”, un material alaturi de Cap De Craniu, isi are obarsia in piesa aceasta, THE FLOOD. Initial a fost numele materialului solo pe care voiam sa il prezentam, dar a ajuns mai mare decat noi – cum avem norocul sa descoperim cateodata. Asa ca ne-am lipit cu niste oameni talentati, brutali si meseriasi, impreuna cu care am prezentat un material la comun, cum puteam si stiam mai bine, dar niciodata sub asteptarile noastre, macar din pregatiri.”

„Multumim tuturor celor care ne urmaresc, e greu sa faci chiar si asta in ziua de azi, la cate sunt sa ne indrepte simturile ca apoi sa le doboare in plictiseala si abuz repetitiv, dar pe noi ne gasiti, doing what we do, ’cause sharks have been around for a good cold while!!! Respect Razvanel, esti cel mai barbos si meserias craniu, mult spor si voua, enjoy cel mai nou clip!“, spune trupa in comunicatul oficial.

„Split It Out”, ultimul disc al formatiei, a fost lansat la sfarsitul anului trecut in colaborare cu trupa Cap de Craniu. Uniunea dintre Breathelast si Cap de Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal /muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice, prin dovada de incredere, sustinere si energia pozitiva care iese din acest proiect sub forma unui split, autosustinut si promovat de catre ambele parti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*