Brett Anderson (Suede): „Cocaina ne facea sa topaim ca niste posedati. Nu incurajam consumul de droguri”

SUEDE, legendara formatie de glam rock care a deschis concertul Muse de la Bucuresti (2007), a facut niste declaratii socante referitoare la videoclipul ei iconic, „Animal Nitrate„.

Ne-am luptat foarte mult sa facem un clip in care sa cream un echilibru intre show-urile noastre live si prestatiile regizate. Nu reuseam nicicum pentru ca nu aveam inspiratia necesara, asa ca am apelat la un stimulent extern. Este vorba despre foarte multa cocaina. Am luat droguri si am inceput sa topaim prin incapere ca niste posedati. Erau vremurile in care ne ocupam cu asa ceva„, a declarat Brett Anderson, vocalistul formatiei.

Intrebat ce parere are despre consumul de droguri, sensibilul muzician, cunoscut pentru figura sa androgina si pentru discurile solo sentimentale, a marturisit ca nu este cea mai buna idee.

Foarte multi tineri, in special artistii, ajung sa fie sclavii acestui viciu dintr-un fel de pornire romantica. Au impresia ca vor gasi in droguri ceea ce cauta de fapt. Acesta este un mit, popularizat mult si de cultura rock. Drogurile sunt o idee foarte proasta si nu as sfatui pe nimeni sa se apuce de ele. Uitati-va numai cati muzicieni grozavi au fost nimiciti de ele„, a raspuns Anderson.

Suede isi va lansa noul album, „Bloodsports”, pe data de 18 martie 2013.

Este un album despre dorinta, despre cursa spre dragoste, despre eternul joc carnal al iubirii. Ne-a fost cel mai greu sa compunem acest album, dar tocmai asta il face si cel mai satisfacator. Este vorba despre 10 piese furioase care reaprind esenta Suede: adica drama, melodicitatea si zgomotul care ne caracterizeaza„, a spus Anderson.

Tracklist:

‘Barriers’
‘Snowblind’
‘It Starts And Ends With You’
‘Sabotage’
‘For The Strangers’
‘Hit Me’
‘Sometimes I Feel I’ll Float Away’
‘What Are You Not Telling Me?’
‘Always’
‘Faultlines’

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*