Bruce Dickinson explica diferenta intre berea Trooper la draft si varianta imbuteliata (Video)

569 vizualizări
Zeii heavy metal-ului IRON MAIDEN au facut recent echipa cu berarii de la Robinsons si au scos pe piata produsul Trooper. Pentru a celebra asa cum se cuvine lansarea acestei marci de bere, cateva puburi Robinsons vor dispune de bere Trooper la draft incepand cu ziua de ieri, 9 mai. 
 
Un videoclip in care solistul Iron Maiden Bruce Dickinson expune diferenta dintre berea Trooper la draft si berea Trooper la sticla poate fi urmarit mai jos.

Dupa incheierea parteneriatului, David Bremner, reprezentantul Robinsons, a declarat, „Nu am cheltuit niciun ban pe publicitate si cu toate acestea trebuie sa muncim 6 zile pe saptamana ca sa facem fata cererilor. Un sfert de milion de cutii au fost deja pre-vandute in Anglia iar peste 100 de tari ne-au cerut berea.”. El a continuat prin a spune ca Trooper va ramane in istoria procesului de fabricare a berii.

 
Atat fanii formatiei engleze, cat si cei ai berii, se pot inscrie pentru a primi notificari si actualizari despre Trooper Premium British Beer pe www.ironmaidenbeer.com de unde se pot face pre-comenzi in orice colt al lumii incepand cu luna mai 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*