Brujeria a anunțat noul album, Esto Es Brujeria și a lansat primul single, Mochado

Trupa extreme metal Brujeria va lansa al cincilea LP, Esto Es Brujeria, pe 15 septembrie prin Nuclear Blast Records. Primul single al noului album, Mochado, a fost lansat pe 14 iulie.

Solistul Juan Brujo comentează: „Simțiți și faceți cunoștință cu puterea mexicană cu rădăcini străvechi până în lumea modernă a rețelelor sociale, plină de cântece brutale și turbate! Asta este Brujeria!”

Esto Es Brujería track listing:
01. Esto Es Brujeria
02. El Patrón Del Reventón
03. Estado Profundo
04. Bruja Encabronada
05. G-A-K
06. Tu Vida Loca
07. Mexorcista
08. Bestia De La Muerte
09. Políticamente Correctos
10. Mochado
11. Perdido En El Espacio
12. Odio Que Amo
13. Testamento 3.0
14. Covid-666
15. Lord Nazi Ruso
16. Cocaína

Esto Es Brujeria a fost înregistrat în mai multe studiouri: Dog Run Studio din Riverside, California, Total Annihilation Studios din East Los Angeles, California, Robanna’s din Birmingham, Regatul Unit și Audiocustom în Santiago, Chile. Producția discului a fost gestionată de trupă, în timp ce ingineria de sunet a fost realizată de Eddie Casillas, Eddie Rivas și Miguel Seco. Mixarea și masterizarea albumului a fost finalizată de Seba Puente, care a făcut și parte din echipa de ingineri. Artwork-ul albumului a fost creat de Gary Ronaldson. Esto Es Brujeria marchează și revenirea mascotei lor, Coco Loco, care apare pe coperta noului album.

În iunie 2020, Brujeria a lansat un single digital, Covid-666, prin Nuclear Blast Records. Tot atunci trupa a lansat un videoclip (în stil carantină) pentru piesa de titlu,  clip regizat de Juan Brujo. Cel mai recent album, Pocho Aztlan din 2016, a fost prima lansare a trupei, după Brujerizmo, apărut în 2000, prin Roadrunner.

Brujeria lineup:
Juan Brujo, Sangron – Voce
Fantasma – Voce
Pinche Peach – Voce
La Encabronada – Voce
El Criminal – Chitare
El Embrujado – Chitare
Hongo – Bass
El Cynico – Bass
Hongo Jr. – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*