Bucovina Rock Castle 2017 – organizatorii anunță că nu există un line-up oficial deocamdată

Bucovina Rock Castle
Bucovina Rock Castle
2.243 vizualizări

Organizatorii de la Bucovina Rock Castle au anunțat, printr-o postare succintă pe pagina oficială de Facebook, faptul că declarațiile directorului Muzeului de Istorie Suceava, Emil Ursu, sunt parțial false și că trupele ce urmează să concerteze în cadrul festivalului vor fi în curând anunțate. Declarația integrală poate fi citită mai jos:

„Am vrea clarificăm câteva lucruri în urmă discuţiilor din ultimele zile legate de declaraţiile colegului nostru, directorul Muzeului De Istorie Suceava, Emil Ursu, în care acesta a anunţat o parte din trupele ce ar urmă cânte la Bucovina Rock Castle Este drept am purtat discuţii cu God is an Astronaut, De Staat şi multe altele, însă din motive independente de noi, acestea nu vor putea ajunge, motiv pentru care suntem în tratative cu alte nume de calibru, urmând finalizăm toate detaliile organizatorice necesare pentru a le putea anunţa cât de curând. Trupele menţionate mai sus au rămas în legături foarte bune cu noi, aşa e posibil le vedeţi totuşi pe scenă, în oricare din ediţiile următoare”.

„De asemenea, vrem rugăm familia Bucovina Rock Castle mai aibe puţintică răbdare, întrucât primele trupe vor fi anunţate foarte curând, ediţia de anul acesta în sine fiind una inedită, şi vom lucra mult la aspectele ce nu ţin neapărat de line-up. Totodată, este adevărat anul acesta trupele de metal vor fi mai puţine, însă asta a fost pur decizia noastră. Pentru cine se teme ne-am plecat în faţă ONG-urilor religioase ce ne-au stârnit anul trecut, puteţi stă liniştiţi, mai ales nu am mai discutat cu nici una din persoanele implicate în scandalul din vara de atunci. Nu ni s-a impus nimic, nu am avut parte de cenzură şi va garantez nimeni în afară de noi nu a aruncat o privire peste line-up pentru a ne interzice sau sugera ceva. Decizia a fost pur şi simplu a noastră, întrucât am avut 2 ani consecutivi cu headlineri din sfera metalului extrem, iar anul asta vrem încercăm prindem ceva şi pe alte genuri (alternative, hardcore, etc). Cei ce au fost la Bucovina Rock Castle de la început ştiu e o practică obişnuită de-a noastră, fiindcă încercăm să intercalăm. Cum „alternativii” de anul trecut i-au înţeles şi respectat pe „metalari” în 2016, suntem convinşi anul acesta, „metalarii” vor întoarce favoarea. În concluzie, mai aveţi răbdare, maică, încă un pic, imediat îi dăm drumul. Rock On and see you în August!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*