C.O.D. lansează al doilea material discografic, „Came Out Damned”

După o pauză de 4 ani de la apariția primului album, „I Need To Get Out”, C.O.D. revine cu un nou material  discografic și  își împrospătează stilul abordat îndreptându-se spre zona de southern si stoner rock.

Albumul prezintă ultimele momente din existența planetei Pământ, aceasta urmând sa fie distrusă de către o  civilizație stelară de tip 2 pe scara Kardashev, care călatorește prin Univers cu scopul de a distruge orice altă forma de viață, pentru a-și păstra supremația. La polul opus stă pământeanul ce incerca să dea un sens situației dezastruoase refugiindu-se în sacru.”

„Came Out Damned” a fost înregistrat, mixat și masterizat de către Marius Costache, la Studio 148 din București, artworkul fiind realizat si de data această tot de Alexandru Daș.
Tracklist:

 1. Traveller
 2. No rest for the wicked
 3. Came out damned
 4. Blackend
 5. Become
 6. Bury me
 7. Never enough
 8. Move on
 9. 13
 10. So wrong
 11. Light it up

Albumul poate fi achiziționat în format electronic de pe AmazonITunesGoogle PlayBandcamp și de pe majoritatea marilor platformelor de distribuție online începând cu data de 25.10.2017, urmând ca în scurt timp să fie disponibil și în format fizic (caseta audio) prin intermediul Bandcamp.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*