Cradle Of Filth lansează clipul noului single

Cradle of Filth
Cradle of Filth

Veteranii metalului extrem, Cradle Of Filth, conduși de solistul Dani Filth, au lansat, pe 28 aprilie, albumul Trouble And Their Double Lives, prin Napalm Recordings. Acesta este primul album live lansat după mai mult de 20 de ani.

Pentru a sărbători lansarea LP-ului, Cradle Of Filth a distribuit un nou videoclip pentru una dintre cele două piese noi, intitulată Demon Prince Regent. Piesa impresionează prin leaduri sumbre, înainte de a ajunge la refren.

Dani a spus: „Înregistrarea piesei Demon Prince Regent a fost filmată pe drum, în timpul turneului  Double Trouble Live, cu Devildriver, din S.U.A. Videoclipul este o punte vizuală logică între difuzarea celei de-a doua piese de studio și albumul live propriu-zis, în care vă puteți bucura și de luxul de a ne vedea fețele respingătoare.”

Înregistrat între 2014 și 2019 la diferite spectacole din SUA, Europa, Australia și nu numai, în timpul turneului mondial Cryptoriana și altor câteva concerte ulterioare, albumul servește ca o capsulă a timpului, înglobând energia live uluitor de intensă. Produs, mixat și masterizat de Scott Atkins la Grindstone Studios din Suffolk, Anglia, cu înregistrarea realizată de Danny B, noul material live conține piesele favorite ale fanilor, ca Nymphetamine (Fix) , Bathory Aria și Blackest Magick in Practice, dar și două piese bonus și două melodii complet noi, She Is A Fire și Demon Prince Regent.

Cele două piese noi demonstrează ceea ce se pregătește pentru viitoarele lansări ale trupei Cradle Of Filth. She Is A Fire începe albumul cu un riff sinistru, atmosferă de rău augur și acorduri care înfioară. Vocea iconică a lui Dani Filth aduce o cascadă de țipete și șoapte care bântuie.

Filth adaugă: „Aș spune că un album live era de mult așteptat, judecând după diferența de 20 de ani dintre aceasta și cel anterior! De asemenea, servește ca un acompaniament excelent pentru viitorul turneu, Double Trouble Live, cu Devildriver. De asemenea, materialul umple notabil un gol,  în timp ce pregătim albumul de debut pentru Napalm Records, care va fi lansat în 2024.”

Trouble And Their Double Lives track listing:
01. She Is A Fire (new studio track)
02. Heaven Torn Asunder
03. Blackest Magick In Practice
04. Honey And Sulphur
05. Nymphetamine (Fix)
06. Born In A Burial Gown
07. Desire In Violent Overture
08. Bathory Aria
09. The Death Of Love (bonus track)
10. Demon Prince Regent (new studio track)
11. Heartbreak And Seance
12. Right Wing Of The Garden Triptych
13. The Promise Of Fever
14. Haunted Shores
15. Gilded Cunt
16. Saffron’s Curse
17. Lustmord And Wargasm (The Lick Of Carnivorous Winds)
18. You Will Know The Lion By His Claw (bonus track)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*