Calea Victoriei lanseaza un nou single intitulat “Celelalte Ganduri”

292 vizualizări

Calea Victoriei este o trupa din Bucuresti care canta sub pamant romanesc, adica underground, dar nu ii veti gasi la metrou, ci printre ruinele centrului vechi
    
Povestea lor a inceput in vara lui 2011 si a inclus o serie de cautari si experimente care i-au adus la formula actuala. Au lansat deja 5 piese in mediul online si la radio iar acestea urmeaza sa fie incluse pe primul lor material discografic.

Albumul va contine 12 piese originale si se va intitula „Bucuresti”. Stilul trupei poate fi definit  in mod generic ca „rock alternativ”, desi atinge si alte influente, precum funk, post punk sau bossa nova.

Despre noul single, artistii au spus ca este una dintre primele piese compuse impreuna si din acest motiv, a avut o importanta definitorie in trasarea drumului lor muzical. Actiunea videoclipului se desfasoara intr-un oras abstract, zburator, care serveste ca loc de intalnire pentru doi indragostiti.

Regasirea nu este usoara iar in calea lor apar multe obstacole. Este de-ajuns doar un moment de neatentie pentru ca visele celor doi sa se naruie. Se vor intalni vreodata cei doi?

Mai multe detalii despre videoclip si despre Calea Victoriei gasiti pe Facebook si pe Youtube.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*