Cartography, noul album al formatiei Implant Pentru Refuz, prinde contur

320 vizualizări

In urma cu cateva zile, IMPLANT PENTRU REFUZ a finalizat cu succes o campanie de strangere de fonduri pe platforma We Are Here. Nimic nu le mai sta in cale pentru lansarea noului material!

Cu toate ca inca se lucreaza la inregistrarea pieselor de pe tracklist-ul discului, trupetii au satisfacut curiozitatea fanilor si au oferit trei melodii spre ascultare. Este vorba despre Messages to Gods, Farewell si Nemesis. Prima este disponibila si pentru download si le puteti asculta aici.

Cartography va aparea pe rafturile din magazinele romanesti in toamna, la finalul lunii octombrie. Este de asteptat ca formatia sa participe si intr-un turneu national, insa momentan au fost anuntate numai trei evenimente: Rocker’s Sasca Montana (Caras-Severin, 4 iulie), Padina Fest 2014 (Dambovita, 24 iulie) si Route68 Summerfest (Hunedoara, 26 iulie).

Formatia a capatat 7165 Euro de la 209 sustinatori intr-o perioada de doua luni, suma dorita fiind de 6000. Pentru a afla mai multe despre formatie, intrati pe pagina lor Reverbnation.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*