Implant Pentru Refuz lansează noul single „Între-deschis”, în colaborare cu Adrian Despot

Comunicat de presă

IMPLANT PENTRU REFUZ lansează în această primăvară noul single „Între-deschis”  printr-un turneu naţional care va poposi în mai multe oraşe. Melodia este primul extras de pe noul album al trupei, acesta fiind anunţat pentru începutul anului 2019.

Implant Pentru Refuz anunță o colaborare specială pentru noua melodie, „Între-Deschis”. Este vorba despre Adrian Despot, solistul formației Viţa de Vie.

„Cu Adrian ne leagă o prietenie veche, care a început prin 2001, odată cu înregistrarea albumului „Oameni Fără Fetze”. Adi a realizat atunci o variantă acustică a melodiei  „În interior”, care ne-a rămas în suflet”, au declarat cei de la Implant Pentru Refuz.

Noul single al trupei tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice dintre trecut şi viitor, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Melodia va fi însoțită de un videoclip, realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Rezistance.

Turneul de lansare va debuta pe 28 februarie la Bucureşti cu un concert în Expirat Halele Carol, avându-i ca invitați pe Sunet Fin şi va continua în următoarele oraşe:

Constanța / CLUB 13 / 1 Martie 
Buzău / Cafeneaua Artistilor Buzau – Casa celor 7 Arte 2 Martie
Râmnicu Vâlcea / ABY STAGE BAR / 3 Martie 
Timișoara / Reflektor Venue / 8 Martie
Craiova / Cult Music Club / 9 Martie
Petroșani / Barock Petroșani / 10 Martie
Baia Mare / Shadows ROCK BAR / 16 Martie
Oradea / Moszkva Kávézó / 17 Martie
Brașov / Rockstadt / 23 Martie
Târgu Mureș / Clubul Presei/ 24 Martie
Cluj Napoca / Flying Circus Cluj / 30 Martie


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*