7inc prezintă: Dopelord, Void Forger & Ropeburn – sâmbătă, 24 februarie, în Quantic

533 vizualizări

Comunicat de presă

Dopelord vine in Bucuresti sambata, pe 24 februarie, si va canta alaturi de Void Forger si Ropeburn in Club Quantic.

Event: Dopelord / Void Forger / Ropeburn / Sambata / 24 Februarie

Sound-ul celor de la DOPELORD este o combinatie de acid fuzz, stoner si doom, completate de vocile cu tenta psihedelica. Formatia a luat nastere prin 2010, iar in 2012 a lansat primul album, intitulat „Magick Rites”. Dupa succesul primului album printre amatorii de stoner si doom, Dopelord a lansat in 2014 „Black Arts, Riff Worship & Weed Cult”. Dupa cum spun si membrii formatiei, inspratia lor se trage din filme vechi, muzica anilor ’70 si curiozitatea starnita de ocultism.

In 2017, cei de la Dopelord au lansat „Children of the Haze”, cel de-al treilea material discografic. Acest album este inca o dovada ca Dopelord nu a cazut in capcana de a face piese similare ca sound, ci a evoluat, „Children of the Haze” fiind un album foarte apreciat atat de critici, cat si de fani. Trupa se afla momentan in turneul de promovare al acestui album.

VOID FORGER are un sound experimental, fiind o trupa care combina elemente din crust, doom si sludge, black metal si influente punk. Trupa activeaza din 2010, avand pana acum numeroase aparitii atat pe scena locala, cat si la festivalurile din afara.

ROPEBURN este genul de trupa underground la care sigur ai fost la un concert si ai plecat satisfacut si surprins, chiar daca abia atunci i-ai vazut pentru prima data. Fie ca te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordeaza teme precum axietatea si disfunctiile societatii, sau sound-ul hardcore imbinat cu sludge, punk si metal, Ropeburn creeaza o atmosfera inedita si foarte dinamica la concertele lor.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile prin Eventbook si pot fi achizitionate aici.

Mai multe detalii despre trupe aici:

** Dopelord **
Stoner/Doom // Poland
https://www.facebook.com/Dopelord666/
https://dopelord.bandcamp.com/

https://dplrd.8merch.com/

** Void Forger **
Sludge/Crust/Punk // Bucharest
https://www.facebook.com/voidforger/
https://voidforger.bandcamp.com/

** Ropeburn **
Hardcore/Punk/Sludge // Bucharest
https://www.facebook.com/Ropeburnband/
https://ropeburnro.bandcamp.com/releases

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*