Castiga 3 invitatii la concertul Goodbye To Gravity de pe 26 aprilie din Club Colectiv, Bucuresti

489 vizualizări

Pe data de 26 aprilie, formatia GOODBYE TO GRAVITY va sustine un concert special in Club Colectiv din Bucuresti, alaturi de Crimena si Mindcage Escape.

Acesta este primul show din acest an pe care formatia il sustine in Capitala iar trupetii au pregatit un spectacol deosebit.

Deoarece Goodbye To Gravity este una dintre cele mai importante formatii metal din noul val, consideram ca este esential sa fiti prezenti la cantare! Astfel, va oferim ocazia sa intrati in posesia uneia dintre cele 3 invitatii scoase la concurs.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie este sa urmati pasii de mai jos.

– Dati LIKE & SHARE postarii de dupa ACEST LINK (click).
– Ne spuneti printr-un comentariu la postare care este melodia preferata de la GTG.

Va asteptam la eveniment! Castigatorii for fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 24 aprilie.

CASTIGATORI:

Am tras la sorti castigatorii iar acestia sunt:

Roxana Arghirescu
Georgiana Avon
Sorin Lzr

*************

Data de 26 aprilie reprezinta un moment important pentru fanii metalului romanesc, care au ocazia sa ia parte la un concert special GOODBYE TO GRAVITY, ce va avea loc in Club Colectiv.

Evenimentul reprezinta primul show din 2015 al iubitei formatii la Bucuresti si le va oferi participantilor clipe de neuitat, datorita surprizelor pregatite! Formatiile care vor urca pe scena alaturi de Goodbye To Gravity sunt Crimena si Mindcage Escape. Cele doua grupuri bucurestene vor juca rolul de special-guests si vor incalzi publicul pentru concertul GTG!

Goodbye To Gravity
a terminat procesul de mixare si masterizare a viitorului material discografic, ce va fi lansat in toamna acestui an. Discul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, este follow-up-ul albumului self-titled „Goodbye To Gravity”, aparut in 2012.

De mix-ul noului efort discografic s-a ocupat Kostas Kalimeris la studiourile sale Black Rock, din Santorini, Grecia. Kalimeris este cunoscut pentru colaborarile cu nume importante ale rockului international, ca Joe Bonamassa, Steve Harris si mai tinerii One Republic.

Masterizarea initiala s-a facut in California, iar pentru cea finala, formatia l-a ales pe Svante Forsback care a lucrat la disc in studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda. Producatorul a muncit in trecut pentru formatii ca Rammstein, Volbeat, Amorphis si multe altele.

In clipa de fata, GTG pregateste materialele promotionale pentru viitoarea lansare, fiind ocupata cu realizarea videoclipurilor, a artwork-ului si a sedintelor foto! Grupul doreste ca noul album sa fie o piesa de rezistenta a metalului autohton si nu numai, motiv pentru care a si apelat la ajutorul unor ingineri de exceptie.

Primul single, insotit de videoclip, este „pe teava” si ne va fi prezentat in cel mai scurt timp!

Fiti cu ochii in patru dupa detalii referitoare la band support, invitatii speciali si program. Acestea vor fi dezvaluite cat de curand.

Goodbye To Gravity inseamna:

Andrei Galut – voce (castigator „Megastar” in 2008)
Alex Pascu – bas
Vlad Telea – chitara
Bogdan Lavinius – tobe
Mihai Alexandru – chitara

FACEBOOK EVENT
Afis GTG Facebook


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*