Asculta un teaser preview al unuia dintre cele mai asteptate albume metal pe 2015, „Dirtylicious” de la Dirty Shirt

Momentul lansarii celui de-al treilea album DIRTY SHIRT, „Dirtylicious”, se apropie iar formatia a decis sa posteze un teaser preview al discului, pentru a domoli putin curiozitatea fanilor.

Videoclipul contine cateva secunde din fiecare melodie de pe tracklist si dezvaluie mai mult din sound-ul acestui nou material, una dintre cele mai asteptate lansari metal pe 2015 in Romania, si nu numai!

„Dirtylicious” apare pe 26 aprilie 2015, via Promusic Events, in format CD digipak si digital. Materialul poate fi achizitionat de la ACEST LINK.

Dirty Shirt a pregatit un turneu special de promovare a noului disc, care va purta trupa prin toata tara. Fiecare concert va reprezenta un moment deosebit, deoarece va oferi publicului prilejul sa faca cunostinta cu piesele de pe „Dirtylicious”.

Unul dintre momentele cele mai importante din acest turneu va fi prestatia de la Romanian Rock Meeting, prin care formatia va lansa oficial discul la Bucuresti, printr-un concert special. Asa cum a anuntat, Dirty Shirt a pregatit o productie deosebita, la cele mai inalte standarde din domeniu, de care se va putea bucura publicul prezent la show-urile din turneu.

„Veti vedea ca ‘Dirtylicious’ vi se va intipari in minte inca de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, in primul rand cu sufletul, pentru a ta tot ce avem mai bun. Daca v-au placut lansarile noastre precedente, suntem siguri ca veti indragi ‘Dirtylicious’. Probabil suna a cliseu, dar consideram ca e cel mai bun album Dirty Shirt”, au declarat membrii Dirty Shirt.

Noutatile nu se opresc aici deoarece grupul maramuresean prezinta un nou website, www.dirty-shirt.com, care poate fi accesat dupa link si de al carui design s-a ocupat Andrei Bosinceanu.

„Dirtylicious” va putea fi ascultat in cadrul a doua release-party-uri care vor avea loc in avanpremiera lansarii la Cluj Napoca, pe 24 aprilie in Hard Cafe, respectiv Baia Mare, pe 25 aprilie la Podul Viilor. In cadrul acestor evenimente, se va asculta discul integral, vor fi prezenti mai multi membri din trupa, vor fi disponibile CD-uri si noi modele de tricouri si se va face o tombola a carei castigatori vor fi premiati cu exemplare din „Dirtylicious”.

Accesul la aceste party-uri va fi liber!

Tracklist

Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoţii
Dirtylicious
My Art
Căluşarii

„Dirtylicious” este unul dintre cele mai asteptate albume metal ale lui 2015 si promite sa reprezinte un disc de capatai pentru acest gen, atat in Romania cat si la nivel international.

Informatii despre lansarea oficiala

DS lansari

Release Party :

Vineri 24 Aprilie: Rock Café, Cluj: https://www.facebook.com/events/419587624876421/
Sambata 25 Aprilie: Podul Viilor, Baia Mare: https://www.facebook.com/events/667388096740571/

Momentan, datele turneului „Dirtylicious” sunt urmatoarele.

Miercuri 6 Mai – Hesh Experience, Baia Mare
Joi 7 Mai – Daos, Timisoara
Vineri 8 Mai – Moszkva, Oradea
Sambata 9 Mai – Zamfirescu, Satu Mare
Duminica 10 Mai – Club Fashion, Sighet
Miercuri 13 Mai –  Jazz & Blues Club, Tg. Mures
Joi 14 Mai – Rockstadt, Brasov
Vineri 15 Mai – Romanian Rock Meeting, Bucuresti
Sambata 16 Mai – The Shelter, Cluj Napoca
Sambata 26 Iunie – Special Guest la Godsmack, Bucuresti
3 – 4 Iulie – I AM THE ROCKER FESTIVAL, Bucuresti
17 – 19 Iulie – Barock Festival, Petrosani
Sambata 15 August – Rockstadt Extreme Fest, Rasnov

Poster DS Turneu Actualizat

Info turneu

Dirty Shirt este prima formatie autohtona care a obtinut sprijinul Wacken Foundation pentru turneu si va fi insotita de o echipa tehnica profesionista, incluzand tehnicieni din strainatate. De asemenea, marea majoritate a echipamentului va fi prezenta la toate concertele, ceea ce va permite inregistrarea audio multitrack si filmarea concertelor. Aceste filmari vor fi incluse intr-un viitor DVD.

Mai mult, in turneul din mai, trupa va canta in formula extinsa, in functie de concert, grupul fiind completat de mai multi muzicieni. Pe langa cei 7 membri, in versiune completa, incluzand synth-uri si chitare acustice, Dirty Shirt ii va avea ca invitati pe Marius Sabo – vioara, Sergiu „Corbu” Bordor – vioara, Leonard Negrea – tambal si Dan Secheli – percutii.

Dirty Shirt a castigat premiul pentru „Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 si „Best Metal Band” la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului. De asemenea, formatia este endorser oficial Washburn si Randall.

Coperta discului „Dirtylicious” poate fi vazuta mai jos:

Dirty Shirt Dirtylicious
Urmareste un teaser video al noului material AICI:

RRM FB Nou

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*